St. John’s Wood Family Home

KSR worked on the refurbishment and extension of a family house to suit the lifestyle of the new owners.

The design retains the existing character of the detached house using sympathetic materials and architectural language, while complementing and enhancing the character of the St John’s Wood Conservation Area. The rear extension reflects the existing proportions of the principal building and provides an improved articulation to the rear facade. The house also benefits from a private driveway and expansive rear, side and front garden which were redesigned as part of the exterior works.

Internally, the 3 floors were completely redesigned and furnished to cover the needs of a young family, in a way that reflects an elegant and vibrant home.

For more details about the interiors click here.

Razdory Housing sketch