Kingfine's Headquarters, Nanjing

Office headquarters

Taking inspiration from the four seasons this new luxury business headquarters in Nanjing, China combines stunning lake views and Feng-shui hotspots to create a 4 floor office that promotes well-being and a positive office environment.

Encompassing a communal core office spaces create pockets of work areas with seasonal courtyards and leisure areas dotted in-between promoting a healthy work play balance. The grand 32nd floor reception and lobby has a double height space emphasised by an eye-catching glass and steel lighting feature reminiscent of a winter icicles. The interior design throughout reflects the seasonal inspiration with each area representing a different season through colour scheme and shape.

Flexible work areas along sweeping corridors in the summer inspired areas are free flowing and energetic to stimulate creativity and spontaneity in the workplace.